Categories

Verzenden en retourneren

Verzendtarieven

-Bij het afrekenen krijgt u de berekende kosten automatisch te zien

-Voor pakketpost worden lagere kosten berekend,
Let op bij brievenbuspost dient uw bestelling in een A4 enveloppe te passen.
Indien uw bestelling niet door de brievenbus past, zal deze pas verzonden worden nadat de volledige verzendkosten zijn betaald

-Genoemde tarieven is bij levering van de order in één zending

Nederland          

              Europa                  
Brievenbuspost €  4,00   standaard tarief €  12.50
Pakketpost €  7,50               Indien u zeker weet dat uw bestelling in een A4 envelop past kunt u ook kiezen voor brievenbuspost.

VERZENDING OP: BEZORGING BIJ U THUIS OP:
   
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Maandag


Op zaterdag en zondag vinden geen verzendingen plaats.
Helaas is Partij specialist afhankelijk van post en vervoersbedrijven waardoor het kan gebeuren dat het pakket langer onderweg is!!


Als u een defect product heeft ontvangen, of u een product om een andere reden wilt retourneren, dient u hiervoor eerst een schriftelijk retourverzoek (email) in te dienen. 
Na goedkeuring ontvangt u van ons een instructie over de wijze van retournering.

Er moet bij retourzendingen dus worden voldaan aan de volgende eisen: 
*Wij nemen alleen volledige partijen of maatseries retour, tenzij het om een aankoop van een enkel stuks gaat.
* Er moet uiterlijk binnen 10 werkdagen na ontvangst van de bestelling een schriftelijk retourverzoek worden ingediend, dit kan via e-mail.
* De retoursartikelen dienen goed verpakt ongebruikt, onbeschadigd, onbeschreven in originele verpakking te worden geretourneerd op de door ons aangegeven wijze.
* De bestelling dient binnen 5 werkdagen na onze schriftelijke bevestiging van uw retourverzoek te worden geretourneerd.
* Problemen met de verzending bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor risico van de klant. 
Om problemen over o.a. het wel of niet ontvangen van retourzendingen tegen te gaan adviseren wij U de retourzending aangetekend en voldoende verzekerd te versturen. 
Ongefrankeerde retour zendingen worden geweigerd! 
Indien de goederen per post worden teruggestuurd dient u ervoor te zorgen dat het pakket voldoende is gefrankeerd om strafport te voorkomen. 
*De portokosten zullen niet worden vergoed. 

Partij Specialist behoudt het recht om slecht een deel van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt  ofna ontvangst zijn beschadigd. U kunt dit voorkomen indien u de producten uitsluitend test zoals u dat in een winkel zou doen, en ongebruikt en in de originele verpakking retourneert. In verband met de administratieve afhandeling zal het te crediteren bedrag zo snel mogelijk, maar in elke geval binnen 14 werkdagen worden terug geboekt.

*Lees ook de algemene voorwaarden..

verdergaan