Categories

Algemene Voorwaarden

- De prijzen van alle artikelen zijn excl. BTW en excl. €7,50 verzendkosten voor pakketpost of €4,00 voor brievenbuspost.

-Na bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met alle gegevens. 

-De gedane bestelling dient vooraf betaald te worden op bankrekeningnummer 96.61.60.525 
tnv. GA Wichers - Reus in Epe dit kan door overschrijven , Paypal of Ideal of in overleg kunt u de bestelling achteraf betalen. 
- Uw bestelling wordt 7 dagen voor u gereserveerd. Is na 7 dagen de betaling nog niet ontvangen, dan krijgt u een herinneringsmail toegestuurd. 

Geschiedt de betaling vervolgens niet binnen 10 dagen na de besteldatum, dan zullen de artikelen weer worden teruggeplaatst in de winkel. 
-Houd er wel rekening mee dat producten uit uw bestelling speciaal gereserveerd worden voor u, dit houdt in dat ze niet verkocht kunnen worden aan derden, zodoende is het voor ons van belang tijdig door te geven indien uw bestelling geannuleerd moet worden. 
- De klant heeft het recht de bestelling te annuleren, mits dit geschiedt binnen 1 dag nadat de bestelbevestiging is ontvangen. Dit dient schriftelijk te gebeuren via info@partijspecialist.nl 
- Bestellingen worden verzonden nadat het te betalen bedrag is ontvangen, of nadat er een afspraak is gemaakt waarin is overeen gekomen wanneer en hoe de klant achteraf betaald. U ontvangt hiervan een bevestiging. 
Meestal probeer ik de kleding meteen een dag na ontvangst van de betaling te versturen, zodat u de kleding snel zult ontvangen. 
- Garantie op schade tijdens de verzending, kan ik helaas niet geven, maar ik probeer altijd een zo goed mogelijke oplossing te vinden. Als u graag wil dat de kleding verzekerd wordt verstuurd, kunt u me dit aangeven via mail, hiervoor komen dan wel nog bijkomende kosten. 
- De verzendtarieven van Partij Specialist zijn vast €7,50 per bestelling.

Veilige verbinding: SSL-verbinding 

Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.

Ruilen en herroepingsrecht 
1.Voor overeenkomsten die via de internetsite tot stand zijn gekomen of op een andere wijze waarbij uitsluitend gebruik is gemaakt van elektronische communicatie, geldt dat de Klant het recht heeft zonder boete en zonder opgaaf van redenen een herroepingsrecht uit te oefenen van veertien werkdagen na levering van de bestelling in kwestie. Partij Specialist neemt alleen volledige partijen of maatseries retour.
Buiten deze termijn kunnen wij geen retour meer aanvaarden. 
2.Indien de Klant van het herroepingsrecht zoals vermeld in het vorige lid gebruik heeft gemaakt, dan draagt Partij Specialist zorg voor terugbetaling van de retour gezonden artikelen. Dit gebeurt binnen 14 dagen na ontvangst van deze retourzending. 
- Garantie op bv. glittertjes, knopen en pailletjes ed. is helaas niet te geven, omdat het door gebruik onontkoombaar is dat er wat los kan gaan. 
- Mocht de ontvangen kleding niet naar tevredenheid zijn (bv maat niet goed), mail me gerust, zodat het opgelost wordt. Dit wel graag binnen 24 uur na ontvangst. 
Partij Specialist staat ingeschreven bij de KvK. onder nummer: 08182397 

-Privacy 
1: Uw gegevens worden nooit aan derden doorgegeven. Privacy is gegarandeerd.

verdergaan